Un podcast sobre la facultat humana del llenguatge

Últimament he dedicat la meva faceta divulgativa a temes aliens a la lingüística. He estat escrivint un llibre que encara no s’ha publicat i del que parlaré en el seu moment. Per això em fa molt feliç tornar a ajuntar de nou la meva passió pel llenguatge i el meu amor per la divulgació. Encara que feia temps que volia fer un podcast, m’ha costat força llançar-me a la piscina. Però aquí està Logonautes, un podcast sobre llenguatge i cervell amb una bona dosi de narració. Al blog aniré publicant també articles relacionats amb la lingüística i la logopèdia, dues disciplines que no sempre estan estan tan unides som seria desitjable. Us convido a subscriure-us-hi qualsevol de les plataformes disponibles i a seguir el blog a xarxes per estar a el dia dels episodis que es van publicant. Espero que us agradi!

Aquí teniu el primer episodi, sobre Víctor d’Aveyron i el doctor Itard.