Talking Brains

Exposició temporal al museu de la ciència CosmoCaixa de Barcelona sobre el llenguatge humà des del punt de vista del cervell. Soc coautora de l’exposició i directora de continguts. Amb això vull dir que, juntament amb tres persones més, la vaig idear i concebre des de zero. Junts, la vam anar desenvolupant i promocionant fins que Fundació Obra Social La Caixa la va comprar per exhibir-la al museu Cosmocaixa. Aquesta va ser l’exposició temporal més ambiciosa que havia tingut el museu en aquell moment. Després, vaig desenvolupar els continguts específics (cada text, cada joc multimèdia) amb un equip de continguts que vaig coordinar des de l’empresa In Medulla Continguts, que vaig fundar el 2016.

També vaig elaborar els materials educatius per als formadors, visites especials i adaptades, els continguts del lloc web i materials audiovisuals addicionals.

Actualment l’exposició, en fase itinerant, es pot visitar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.